Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking
Kyusho-Jitsu heeft wereldwijde steun en kan worden geïntegreerd in de meeste martial art stijlen. Dit oude, gevaarlijke systeem kan vernietigend zijn. De juiste training is nodig om zich te verzekeren van goede kwaliteit en een juist gebruik van deze ooit geheime informatie.
Het gebeurt wel vaker dat mensen die ooit iets over drukpunten gehoord hebben, boeken hierover zijn gaan lezen of eens een seminar hebben bezocht en zich uit gaan geven als Kyusho-Jitsu leraren. Het gevaar hierin is dat de punten verkeerd worden uitgelegd met als gevolg kans op schade aan het menselijk lichaam. Het is in het belang van de veiligheid van de bezoekers van Kyusho-Jitsu scholen en seminars dat de lessen verzorgd worden door leraren die kennis hebben van de techniek, maar vooral ook van de revival technieken.
De I.K.F. staat ervoor om deze veiligheid en de kwaliteit van de instructeurs te waarborgen middels:
1. Het regelmatig organiseren van seminars in verschillende locaties.
2. Het organiseren van cursussen en opleidingen, waaronder de internationaal erkende Kyusho-Jitsu opleiding tot instructeur.
3. Door het oprichten van een forum. Dit forum kan gebruikt worden om kennis met elkaar uit te wisselen. Er zullen de volgende autorisaties op komen:
1. forums voor algemeen gebruik
2. forums die alleen door I.K.F. leden gebruikt kunnen worden